• 138012484527902600_resized
  138012484527902600_resized
 • 138012484808530200_resized
  138012484808530200_resized
 • schuifdeuren-slide1
  schuifdeuren-slide1
 • schuifdeuren-slide2
  schuifdeuren-slide2
 • schuifdeuren-slide3
  schuifdeuren-slide3

Kunststof schuifdeuren

Bekijk het groots
Met de schuifpui van Duwera produktie haalt u de wereld van buiten bij u naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

Als u onze kunststof deuren en schuifpuien kiest, dan kiest u ook voor 100% recyclebare en milieuvriendelijke kunststof.

Stijlvol en licht
Onze schuifpuien zijn een ode aan licht: de profielen zijn minutieus bestudeerd en het zichtbare oppervlak is tot een minimum beperkt. Daardoor zijn de schuifpuien van Duwera produktie harmonieus toepasbaar in elke mogelijke architectuurstijl en binnenhuisdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot 6 vleugels (met of zonder horren) en in vele ral-kleuren. U vindt ongetwijfeld de ideale schuifpui oplossing voor uw interieur. Bovendien is de uv-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van de frisse kleuren.

Het geprofileerde handvat is geschikt voor een groot glasoppervlak en komt de weerstand en stevigheid van de schuifpui ten goede. De fijne en stijlvolle profielen bevorderen een optimale lichtinval.

Onze schuifpuien zijn de ideale aanvulling op kunststof ramen, deuren en rolluiken. U bent verzekerd van een perfect harmonisch geheel.

Comfort met een grote C
U heeft het al begrepen: als u van ruimte, licht en vrijheid houdt, dan zijn de schuifpuien van Duwera produktie de juiste keuze. Ze brengen u comfort en sfeer.

Kunststof is van nature uitstekend isolerend.

De schuifpui heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en is geschikt voor glas van 5 tot 42 mm dikte. In de fabriek voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen ervoor dat u geen weerstand ondervindt wanneer u met de deuren schuift. Ook wat de prijs betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is onnavolgbaar!

Een offerteaanvraag is volledig vrijblijvend. Wacht dus niet langer en vraag uw offerte voor een kunststof schuifpui nu aan. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

bellen
offerte
adres